3391 Kilometre Full HD İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
1,856 Görüntülenme

3391 Kilometre Full HD İzle

İzmir, 18 yaşında ve ismini aldığı İzmir’de yaşayan genç bir kızdır. Bir gece aldığı mesajla hayatına Ege girer ve bambaşka kapılar aralanır. Sosyal medya üzerinden tanışan iki genç, ilk başta birbirleriyle çok iyi arkadaş olup her şeylerini paylaşır. Belli bir zaman sonra her iki taraf da durumun farklı ilerlediğinin farkına varıp birbirlerine karşı sevgi beslerler. Zamanla aralarındaki bağın daha da kuvvetlendiği bu çift için zorlu bir durum vardır. İki taraf arasında 3391 kilometre mesafe olup, birbirlerini görmeden bu ilişkiyi sürdürmeye çalışırlar.

Birbirlerini görmeden ve duymadan bir ilişkiye başlayan bu çift, aralarındaki mesafeye aldırış etmezler. Her ne kadar aralarında kilometrelerce mesafe olsa da bu onların sevgisine engel olmamaktadır. Aşklarına inanan İzmir ve Ege, aralarındaki bağın kopmaması için çabalamaya ve ellerinden geleni yapmaya hazırdır. Peki bu çifti ilerleyen süreçte nasıl bir serüven beklemektedir?

Genç yazar Beyza Alkoç’un yazmış olduğu kitaptan uyarlanan film, hikayeye daha önce aşina olanlar tarafından heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak’ın bulunduğu 3391 filminin diğer oyuncularıysa şu şekilde:

Selin Türkmen
Cavit Çetin Güner
Gülin İyigün
Ogün Kaptanoğlu

Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek’in oturduğu filmin senaryosu ise Fulya Özcan tarafından kaleme alınmıştır. 12 Ocak 2023 tarihinde seyircilerle buluşacak olan 3391 Km filmi, aşk ve dram temalarını yoğun olarak hissettirecek gibi duruyor.



  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?